dimecres, 20 de març del 2013

DISSABTE DIA 15 DE JUNY ARRIBA LA SEGONA EDICIÓ DE VALS UN POTOSÍ! NO HI POTS FALTAR!


Aquí teniu tota la informació que cal saber per assistir-hi i per participar-hi:


Dissabte dia 15 de junyals patis de la Universitat de Cervera, torna Vals un potosí! Aquesta serà la segona edició de l'escala en hi-fi/concurs organitzat per La Segarrenca, l’associació per a la igualtat.
Una gala per a la igualtat de les que no s'obliden, amb una presentadora i un presentador de primera, amb premis estrambòtics i amb un jurat més o menys generós... I sabeu què? Tampoc hi faltarà ni el beure ni el menjar!
Animeu-vos a participar amb la vostra entitat o amb la vostra colla, per exemple, i afanyeu-vos que les places són limitades i ja n’hi ha unes quantes d'ocupades!

Vet aquí les bases de participació:
PARTICIPACIÓ INDIVIDUAL O COL·LECTIVA (entitats, colles, famílies, etc.)
LA CANÇÓ: Cada persona o grup participant haurà de triar la cançó (o muntatge musical) que vulgui representar i, un cop hagi emplenat el formulari d'inscripció i hagi estat acceptat per l’organització, haurà d'enviar-la amb format MP3 a l'adreça: lasegarrenca@gmail.com
Si la cançó ja ha estat escollida per una altra persona o per un altre grup, caldrà triar-ne una de nova. En aquest cas es tindrà en compte l'ordre d’inscripció.
LA DURADA: La durada màxima de cada actuació serà de 3 minuts. Si la cançó triada supera aquesta durada, caldrà tallar-la o triar-ne una altra.
PLACES LIMITADES: El número d'actuacions de la gala és limitat, per la qual cosa us recomanem que, per no quedar-vos sense plaça, feu la inscripció el més aviat possible!
LA INSCRIPCIÓ: Per fer la inscripció cal omplir el formulari que trobareu clicant el següent enllaç:  
https://docs.google.com/form/d/1CTFPP7KcgI9erHBsoFIg2u9kqg9XmZSWf9XmQNTTUHg/viewform. Un cop rebuda la inscripció, contactarem amb vosaltres. El termini d’inscripció es tancarà quan es cobreixin les places previstes. 
EL VESTUARI, EL MAQUILLATGE I L’ATTREZZO: El vestuari, el maquillatge i L'attrezzo que pugueu necessitar anirà a càrrec de cada persona o grup participant.
ELS PREMIS I LES CATEGORIES: Hi haurà diferents premis estrambòtics i útils per a les persones o els grups que el jurat consideri que més s’ho mereixen. Es valoraran especialment les actuacions no sexistes que evitin rols i comportaments estereotipats. Hi haurà 5 categories de premis. Així, els premis seran per a la millor coreografia, per al vestuari més elaborat, per a la persona o grup revelació, per a la millor interpretació, i per a qui més es mogui per a la igualtat.

Altres qüestions a tenir en compte!
L'ENTRADA I EL PISCOLABIS: Aquest any, l’entrada a la gala no serà anticipada i es podrà comprar el mateix dia 15 de juny a la Universitat. Les persones participants no hauran d'abonar l'entrada a la gala. 
Als patis hi trobareu una barra amb begudes per a tots els gustos i una mica de menjar per a fer un piscolabis lleuger mentre gaudiu de la gala.
L’HORARI: La gala començarà a les 21 h. Durarà un parell d’hores i després continuarà la festa!
EL CONTACTE: Per a qualsevol dubte o aclariment podeu escriure’ns a lasegarrenca@gmail.com o trucar-nos al 638 863 475
Què? Com ho veieu? Cantem i ballem per a la igualtat? Doncs som-hiiiiiiiiii!
Feu-ne la difusió que vulgueu!
Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada